vineri, 10 octombrie 2008

Blackout Friday ON HOLD

Clubul NO NAME trece printr-un "face-lift" ... Revenim ...

Peste 2 saptamani se lasa cu un event destul de interesant ... Mass-urile au inceput sa circule deja se pare ... Detalii o sa postam si pe blog ca doar este pe NoName ...

3 comentarii:

  1. Hip-hop-ul n-o sa se schimbe niciodata debeaga ai bagat fraza aia cu "strambati din nas" k e la sto...mai bine bagati house in continuare k parca asa era pe acolo si faza cu "Blackout Friday" mare vrajeala mai e...e furat modelu....orcum NU.....Ms!!!adica se practica faza cu hotia k doar e romania, numele Skizzo zice tot!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. LOL ... Eram curios cat o sa dureze pana o sa apara primii hateri si pe aici. N-are rost sa ma leg de faptul ca s-a semnat ca si anonim, trecem peste.

    Daca ai impresia ca hip-hop-ul nu o sa se schimbe niciodata, sau ca nu s-a schimbat imi pare rau sa te anunt, dar nu ai nici o treaba.

    Astept sa imi spui de la cine e furat "Blackout Friday". Ca eu cu Flow suntem foarte nedumeriti.

    Am mai avut o discutie genul asta cu cineva mai demult. Era nemultumit ca eu cu Flow ne-am mutat pe NoName, club in care se pune si muzica house, si ca clubul este prea de fite. Daca ne facem de ceva vinovati este ca am cautat o locatie in care sa poata sa vina lumea si sa se simta mai confortabil ...

    Bineinteles ca nu se putea fara haterii lui Skizzo pe blog, dar si mai tare este ca dupa mai bine de 3 ani lumea inca nu stie ce este un riddim.

    In fine, hateri o sa fie tot timpul, noi suntem aici pentru cei care vor party si le place hip hop, r'n'b, reggae si electro hip hop.

    RăspundețiȘtergere
  3. la fel cum anonim vorbeste in necunostinta de cazuza, ma cac si eu pe anonim tot in necunostinta de cauza

    RăspundețiȘtergere