luni, 24 noiembrie 2008

THE LAST ONE - Blackout Friday #16 @ No Name [28 Noiembrie 2008]

Saptamana asta fetele nu platesc intrare pana la ora 00:00.

UPDATE: Se pare ca datorita "sustinerii" pe care am avut-o din partea miscarii din Timisoara, saptamana asta mai avem o surpriza. Avem parte de ULTIMUL Blackout Friday pe No Name ... Personal tin sa multumesc celor care au venit saptamana de saptamana la party si au promovat party-urile mai departe, in timp ce restul "miscarii" o ardea prin alte cluburi sau ii era lene sa trimita un mass mai departe. E trist, dar era previzibil pentru oricine care a fost prezent la ultimele 2 party-uri. Se pare ca inca nu suntem pregatiti pentru o locatie mai "decenta" si o muzica mai aproape de ceea ce se intampla afara ... THA-VI

23 de comentarii:

  1. era de asteptat...ne mai vaitam noi ca n-avem unde merge peste ceva timp...asa e romanu:))

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte previzibil. ultimele reactii in urma urban vibes..

    RăspundețiȘtergere
  3. daca blackout friday avea ceva cu urban vibes atunci mai ziceam da cum nu a avut nici o treaba tunci de ce aceste reactii??

    RăspundețiȘtergere
  4. Lasati gherla numaita urban vibes ca nu de aia nu se mai tin party-uri. De vina sunt aia care o ard smechereste la hiphop party cand nu sunt pe heaven sa dea din cap pe minimal ca niste curci. Asta e publicul. Remember 53 acum cativa ani ? Sa-mi spuna mie cineva ca nu e nici o diferenta intre publicul de atunci si asta de acum ...

    Pacat oricum. Respect pentru echipa si pentru tot ce au facut ... 'nuff said.

    RăspundețiȘtergere
  5. ... e no name ... ! nu face clubu bani, se inchide seara de hip-hop, asta e ... simplu...

    RăspundețiȘtergere
  6. ce ba ca daca ar face altundeva ar fi vro problema... wtf?? oriunde i hip hop se poate distra omu...

    RăspundețiȘtergere
  7. Hey ! Unul dintre motivele pentru care nu se mai tine party-ul este ca lumea nu vine la party ...dar de ce ? Pentru ca nu aveai voie sa stai la nicio masa doar daca faceai consumatie de 3 milioane ? Daca fac consumatie de 3 milioane ,de ce mai platesc intrare? In cluburile din alte tari e alta politica : intrarea mai scumpa,dar ai parte de bautura free pe banii aceea.Atmosefera si muzica erau ok ,dar asa ... nu cred ca toata lumea isi permite ...iar pe 53 lumea era mai selecta ,tin minte ca persoanele sub 18 ani nu aveau ce cauta acolo ...in fine,sper sa gasim in scurt timp un alt club unde ne vom putea distra pe muzica r`n`b,dancehall etc. Numai bine :)>-

    RăspundețiȘtergere
  8. bha, sincer asta era singuru party hip hop la care se merita sa mergi...acum vreo 2 luni...ultima oara knd am fost, erau vreo 20 de persoane in tot no-name'u...si toti stateam in picioare k nu plateste nimeni 3 milioane pt un coltzar...
    bafta, sper sa gasiti alta locatie pt blackout friday...

    RăspundețiȘtergere
  9. LOL ... trebuia sa pun un comment; mai ales dupa ultimele 2 aberatii.

    1. Faza cu rezervarea de mese contra 3 milioane a fost la un singur party, dupa care s-a scos. Daca ai fi urmarit blog-ul ai fi aflat si chestia asta.

    2. Pana sa fie cluburile de la noi ca si alea de dincolo, trebuie sa fie si publicul. Care sincer, e departe.

    3. Sa inteleg ca nu toata lumea isi permite 10RON sa plateasca intrare, sau cum? Si nu cred ca mergi la un party sa stai jos toata seara, asa cum mai nou e moda pe la noi.

    4. Legat de 53. Toata lumea zice ce fain era pe 53. Dar nimeni nu isi aduce aminte cand venea sa se planga ca is prea multi minori. MAJORITATEA persoanelor de la party pe 53 erau sub 18 ani, undeva pe la 75%, din cele 150 - 200 de persoane care erau la party.

    5. Nu stiu cand ai fost tu acuma 2 luni la party, erau 20 de persoane si costa 3 milioane un coltar. Ma repet, faza cu 3 milioane a fost la un singur party (cel din 7 Noiembrie - primul dupa ce clubul s-a renovat). A fost scos la urmatorul party de comun acord cu clubul, in seara respectiva si a fost anuntat acest lucru pe blog si pentru party-ul din 21 Noiembrie.

    6. Legat de numarul de persoane care au fost la party, cine a venit (si nu la ora 4) stie ca nu au fost niciodata 20 de persoane. Acuma 2 luni erau peste 200 de persoane.



    Cine mai are nedumeriri sa lase un comment ... ca nu imi este greu sa dau explicatii.

    RăspundețiȘtergere
  10. e naspa pe No Name nu am fo nici odata si nici n-am sa merg faza cu party-u copiata clar dar se pare k nu a tinut...park lipsea ceva,,,nu aveau nici o treaba cu stilu de muzica...va adunati iar la unicul club hip-hop...UP actual new bounce...hai PA hip-hope-rilor de pe No Name!

    RăspundețiȘtergere
  11. acolo fitze si figuranti, aici muzica si lume buna...ne vedem la party pe UP "New Bounce" sa facem cum a fost si altadata,,,,

    RăspundețiȘtergere
  12. Inca 2 comment-uri si LOL din nou ... stau cu Flow si ne ia cu dureri de cap.

    Din cate intelegem noi, ne-am copiat pe noi cand am mers in No Name, sa tinem tot noi party ... sau ?

    RăspundețiȘtergere
  13. @shady: esti un frustrat mic si prost. Unu la mana: daca chiar nu ai fost niciodata, tine-ti gura ca inseamna ca nu stii despre ce vorbesti, si daca o sa o dai cu texte gen "mi-a zis mie cutarescu" inseamna ca esti mai praf decat lasi sa se vada. Mergi pe no name, te convingi singur si dupa aia te pronunti.

    Doi la mana: DJ-ii de pe no name sunt tha-vi si flow (si skizzo). Daca tot o arzi ca pe UP sunt party-uri adevarate si ca numai acolo mergi, atunci ar fi trebuit sa stii si ca tha-vi cu flow au tinut party-uri acolo de foarte multa vreme, iar flow inca mai tine, si nu ziceai ca "au copiat" (!!!), tuca-te-ai in cot de geniu care esti.

    Now go play in traffic.

    RăspundețiȘtergere
  14. sa fuckuit si clubu asta, macar avem upu, acolo m-am simtit tot timpu ca acasa, like a family, in no name erau multe aere si comentarii stupide dar nu asta conteaza daca vi cu companie buna, cum imi zicea cineva azi cu care am fost deacord, sunt generatii noi care acuma sau murdarit pe al nas de hip hop si critica lume veche care si-au mai schimbat un pic stilu vestimentar din anumite principii(ex. eu ca student la medicina nu pot merge tot timpul larg pentru ca ma scoate afara), trecem si peste asta, sa indobitocit lumea si nu mai stie sa se distreze, mai ales generatia McDonald's adica astia pana in 18 ani.trebuie gasita solutie sa fie atrasi mai devreme la party, intrare libera pana la ora 10 juma, ceva free drinks.trebuie facut ceva ca asa nu o sa mearga niciodata,fiecare locatie noua o sa clacheze. si mai sunt multe altele de spus dar ma abtin ca sa nu fiu offtopic. cu respect pt veterani

    RăspundețiȘtergere
  15. Thavi/Flow/Skizzo , nu trebuie sa va suparati cand lumea critica .Luati in obiectiv nemultumirile si faceti ca sa fie bine.Referitor la minori,poate ati observat ca pe la ora 2-3 incepe sa se goleasca clubul...unul din motive ar fi parintii .
    Cineva a spus mai sus de ora 22:30 sau ceva de genul... Este o idee buna,avand in vedere ca lumea se strange abia pe la 23:30-00:00.Mie,personal,mi-a placut muzica,m-am simtit bine aproape de fiecare data.
    Referitor la public : publicul ti-l faci singur .Fiind DJ/MC datoria voastra e sa il modelati.Nu spun ca nu ati reusit ,doar se observa in munca voastra saptamanala .Keep up the good work ! :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu s-a suparat nimeni pe nici un comment de aici. Eu cel putin m-am distrat pe unele din ele care sunt puse numai de dragul de a pune un comment. De-aia commenturile se pun automat si nu am sters nici unul din ele.

    Am mai si postat si eu tocmai pentru a nu intelege gresit anumite lucruri persoane care nu vin constant la party, sau care pur si simplu au aflat de party-urile Blackout Friday si au ajuns pe blog.

    Nu vreau sa intru in discutii inutile despre ce s-ar putea face pe No Name din moment ce vineri va fi ultimul party. Pe langa asta daca te uiti inapoi la toate posturile cu party nu cred ca este vreun comment in care cineva sa se planga de ceva sau sa faca vreo propunere.

    Ar fi fost ok daca macar ti-ai fi lasat numele, asa am mai fi stiut si noi inca pe cineva care s-a simtit bine la party. Sincer ma bucur si te asteptam si saptamana asta.

    RăspundețiȘtergere
  17. shadyl..duten iad..hai sa vezi ce tare e pe no-name...distractie..si la partea cu aerele si fitzele..eu nu am vazut nici o fitza..jur amin !!plm...sper sa fie ok azi..si sa ne simtem bine..!!Bless..BiggY (Pac Pac)

    RăspundețiȘtergere
  18. Adevarul e ca era distractie si pe no name! Pacat ca nu este mentalitate de asa ceva la noi... Mie mi-a placut schimbarea, adica a fost un pas inainte, dar dupa cum e evident, nu aveam oameni pentru asa ceva. Nu cred ca are legatura cu Urban vibes pentru ca party-ul pe no name nu e urban vibes. Pur si simplu asa este lumea la noi... Tha-vi are dreptate, si faza cu 3 mil la masa a fost doar atunci, si figuri sunt peste tot, astea nu sunt motive sa nu vii la party... pacat ca nu putem sa facem ceva ok, sa sprijinim o miscare din care pretindem ca facem parte, sa apreciem munca altora... Plus, ar fi ok sa nu isi mai dea lumea cu parerea pe parerea altora... gen am auzit sau mi s-a spus sau mi-am imaginat ca....
    Oricum,trist.
    Lets hope for the ... best? :))

    RăspundețiȘtergere
  19. Da-l in ''bip'' de no name, sincera sa fiu nu cred ca-i vorba de bani, era asa cam rece atmosfera, cred ca ne place mai mult la inghesuiala ;) adica Club Up, Bounce whateva.
    No name - club aranjat ca la tara, cu coltaru urcat pa podium, sa stea lelea floare sa-si etaleze cizmulitele si sa zica ca-i hip hoperitza.
    Hip Hop and you don't stop!! fie no name fie up, sa se tina undeva party e important ;)

    RăspundețiȘtergere
  20. va zic eu ceva.....asa e la no name

    RăspundețiȘtergere