luni, 8 decembrie 2008

Song Of The Day: EVE - Set It On Fire

Am zis ca nu o sa mai pun nimic pe blog, dar se pare ca trebuie. Simt nevoia sa fac ceva sa inteleaga lumea ca ceea ce am vrut noi sa facem la Blackout Friday nu a fost ceva aiurea. Dar cum orice chestie noua se ia direct ca si rea, "tripul cu electro hip hop" care am incercat noi sa il promovam in deschiderea party-urilor nu prea a prins. Poate la un moment dat o sa prinda si la noi, sau poate nu o sa prinda de loc. Eu in continuare consider ca e o evolutie normala, si ca nu face nici un rau hip-hop-ului, ci vine sa imbogateasca varietatea care ne place la multi.

Piesa este de pe soundtrack-ul la Transporter 3. So check out, the new and improved version of EvE.





Artist:
Eve
Song: Set It On Fire
Album: Transporter 3 - The Soundtrack
Release Date: December 9, 2008
Label: MSI:WAGRAM

MySpace:
Eve:
http://www.myspace.com/eve

9 comentarii:

  1. o sa prinda dupa vrun an doi cand e alt trip, si iar trebe sa avem rabdare cu toti care atunci au dat de gust, si vin sa zica " numi bagi aia , ca eu pe aia stiu sa dansez"

    RăspundețiȘtergere
  2. intr-adevar e prea tare piesa... si cu parare de rau zic ca nu stiu daca vreodata acest gen va fi promovat la noi cand tot ce se apreciaza e "the bling-bling hip-hop"...

    RăspundețiȘtergere
  3. de acord cu dizzy :D:P ...vreau sa se faca men din nou hip hop party...pfff daca sa-r putea pe noname :P:D pace

    RăspundețiȘtergere
  4. Hip Hop inseamna si Electro Hip Hop!

    Stylistic origins: hip-hop, Electropop, Disco, Funk
    http://en.wikipedia.org/wiki/Electro_music

    ce poti cere de la nishte tineri, care nu au cultura hip hop-ului.

    hip hop-ul nu inseamna doar sapca, pantalonul si tricoul larg;).

    Hip Hop-ul nu este doar ceea ce apare la MTV sau pe alte canale TV musicale, nu este doar cartier, femei, alcool si droguri.

    Hip hop-ul e un stil de viatza, e ceva ce simti, zi de zi, minut de minut, secunda de secunda, e stare de spirit, fie el comercial sau underground.

    Hip hop-ul nu este doar ceea ce toti asculta, este select, alege si triaza audienta, iar daca ai sa-i faci fata ai sa te poti considera un Hip-Hop-er adevarat.

    RăspundețiȘtergere
  5. pt cel de mai sus ... mia dat o lacrima la ce ai zis acolo..foarte adevarat, asa e ... dar din pacate uni adica majoritatea Hip_Hoperii nostri o sa selecteze din text tricou sapca pantaloni largi si ceva ce nu inteleg eu personal de ce sireturi late frate>>???.. ce au sireturiile late cu hip-hopu?? jur ca nu inteleg poate imi zice si mie careva...si nu ma pot abtine cand pui ceva pe tine mai uitete frate bine in oglinda inca odata !!!

    RăspundețiȘtergere
  6. @ anonimu : ia uitate pe la sf lu 70 inceputu lu 80 ce purtau bboyashii la pumei. si dupaia sati dea o lacrima ;))

    much love

    RăspundețiȘtergere
  7. asta frate ii copie dupa depeche amestecata cu electro hop din asta nou da se simte depeche u

    RăspundețiȘtergere
  8. Belea melodia... No comment... In legatura cu cei multi care sunt "hip-hop"-eri... Eu consider ca un adevarat fan nu trebuie sa o arate doar prin tzoale largi care le-a gasit la 50% reducere... Mai trebuie si un pic de stil si bun simt. Nu sa stea toata ziua cu "aia" in gura... Ca sa nu uitam de la ce a pornit topicul : Super melodia. Pace

    RăspundețiȘtergere