sâmbătă, 23 mai 2009

A fost 3x3 CREW BATTLE

Am avut 7 trupe inscrise: DFC, FRONTSIDE, FRONTSIDE 2, GET IT ON THE GOOD FOOT, MOON WALKERS CREW, ULTIMATE STYLE si UNTITLED.

Juriu din 4 persoane: Plastel (Zam Zam Crew), Nego (Zam Zam Crew), B-Boy Simeria si Tha-vi.

Castigatori au fost MOON WALKERS CREW (Lil Flo, Juice si Rebeca).





Mai multe poze vor aparea pe www.timisoreni.ro in zilele urmatoare.

56 de comentarii:

  1. A fost o bataie de joc! Tha-vi ai stricat tot battleu cu juriu tau "profesionist"

    RăspundețiȘtergere
  2. Trebuie sa fie si un Gigi Contra tot timpul, ca altfel nu se poate!

    RăspundețiȘtergere
  3. In loc sa incurajati miscarea incepeti cu critica, ca doar e cel mai usor...dar puneti mana voi sa faceti un battle si atunci o sa vedeti cum sta treaba! Aste e "cultura" si va mai asteptai si la "recolta".

    Peace & Big up pentru "Blackout Friday Team"
    Lil`Flo, Moon Walkers Crew

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnu' anonim ofticat, sa binevoiesti sa te si semnezi data viitoare cand critici, sa vedem daca esti intr-adevar in masura sa critici juriul. Ei fi si tu vreun mega bboy si n-am auzit de tine ...

    Freek.

    RăspundețiȘtergere
  5. Da poi tu mare brendexer "profesionist", ia un detaliu si tu nu dai ? Unde ti-a gafat tie jurizarea tha-vi ? La care dintre aceleasi seturi ? daca ai participat bine inteles daca nu, fa crumping sub podul din Maria...
    Vick.

    Vreti sa fiti critici si sunteti doar tipici, eminem, simplu si cinzesh-cent.
    Hai sanatate si pastreaza beeful pentru cypher ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. moonwalkers, a ajuns sa se rezume la battleuri de ocazie pentru ca sa isi plateasca sala =))

    RăspundețiȘtergere
  7. @ ultimu' anonim: lasa-ma sa ghicesc, esti intr-una din trupele care a pierdut, nu ? :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Fi atent ca tatele...altceva mai bun de facut nu aveti?sigur astia care comenteaza is din trupele care or pierdut :)))

    RăspundețiȘtergere
  9. pe langa ca sunt bagaciosi sunt si analfabeti majoritatea ... moonwalkers a ajuns, moonwalkers sa isi plateasca ... of of cu moonwakeru asta ...

    nu stiu ce e mai ingrijorator, ca munwalker a ajuns sa isi plateste sala sau ca ai ajuns tu sa lasi commente pe bloagele altorurora...
    recomand scoala generala, poate o capacitate, daca da Domnul, si un bac, am auzit ca merge cu shpaga ... domnule prea ilustru dansator

    cred ca multi sunt piscati de faptul ca au pierdut, si in loc sa se puna cu curu pe sala si sa lase impresiile se pun sa dea cu ciocul ...

    voi dragilor sunteti penibili, restul e can can ...

    RăspundețiȘtergere
  10. este necesar sa fiu "dansator" pentru ca sa postez un comentariu?

    RăspundețiȘtergere
  11. :))))))) incepe sa devina interesanta comversatia!:)))

    RăspundețiȘtergere
  12. Din nefericire nu e necesar sa fi "dansator" pentru a posta un comment. In ziua de azi oricine poate face pe desteptul pe absolut orice fel de tema, fie ca e pregatit sa initieze o conversatie pe tema respectiva fie ca nu ... fie ca e capabil din punct de vedere intelectual fie ca nu, fie ca are vreun interes direct cu respectiva dezbatere fie ca nu, si e dreptul tau ... sa iti exprimi punctul de vedere fie el de "dansator" fie el de marmelada.

    Sunt totusi curios de ce ai alege sa faci commenturi inutile, si nu numai tu, ma refer la toti haterii de pe-aici, cand din punct de vedere al culturii sunteti zero, sunt sigur ca nu esti nici un fel de alt artist,nici "dansator" nici grafer nici nici rapper nici dj.(la multi dintre voi se rezuma tot la lil wayne, brendex ca in you got served si tzoale largi) Din cate vad eu singura voastra forma de exprima artistica e palavrageala pe blog.

    Singurul mod prin care "sustineti" voi curentul e prin toale si impresii, si mai nou, criticati si chiar jigniti putinii oameni care isi dau silinta sa faca cate ceva (ma refer la tha-vi). Intradevar nu a organzat tha-vi cel mai fenomenal eveniment de bboy din timisoara, dar voi cand organizati unul macar pe jumate? Sau cand participati ca dansatori si nu ca c-walk tutorial de pe you tube ? Eh Eh ?

    Si apropo, daca tot ziceti ca a fost pasta evenimentul, 1. de ce ati mai venit la el? 2. ne aratati si noua ceva poze cu evenimentele/concertele/jamurile de prin tara la care ati fost voi sa sutineti cu un bilet ceva miscarea ? Poate ceva discuri originale cumparate pentru a sustine ceva artisti ? ... ?

    Si vad ca ziceti ca tha-vi ar fi futut nush ce film, de parca tha-vi avea singur mai multe maini ca plastel nego si simeria la un loc, sa influenteze el rezultatul ...

    Sunt totusi curios daca intradevar sunteti dezamagiti de eveniment sau de voi, si frustrarea v-a impins la suicid cibernetico-social :))

    ps: conversatie/comversatie ?
    ps2: nu am nimic personal cu nimeni dar e pacat sa stati in umbra si sa criticati...

    RăspundețiȘtergere
  13. Daca ai de gand sa critici, da este necesar sa fii dansator, altfel habar n-ai despre ce vorbesti. Nu zice nimeni sa nu criticati nimic, dar aduceti o critica constructiva, cu argumente logice si solide, ba chiar va rog sa sugerati cum s-ar putea imbunatati treaba pe viitor, dar nu latrati de-ampulea ca un animal lovit de strechie.

    Ala care comentai de juriu, care a fost problema cu juriul, in afara de faptul ca ti-a eliminat trupa ? Pe baietii de la Zam Zam i-am tot vazut pe la nationale si stiu ce pot face, iar Simeria va rupe curu' la TOTI astia de va dati in spectacol la party aproape saptamanal, fara exceptie si fara drept de apel. Sunt curios ce juriu "profesionist" poti tu aduce DIN BANII TAI pentru un battle de 2 ore, cu 7 trupe sau, daca tot suntem la capitolul asta, ce exact ai investit tu pana acum in orice eveniment de genul ?

    Alalaltu' care ziceai ca MW asteapta battle-uri sa-si plateasca sala, esti la fel frustrat ca asta de mai sus. MW au participat la IBE (Olanda), Doyobe (Austia) si Evolution Europe (Germania) si au reprezentat Timisoara si Romania in general cum nici o alta trupa romaneasca n-are coaie sau interes sa se bage la concursuri de genul, toate in mai putin de un an, si au mers pe banii lor. Deci nu au nevoie de un battle de party ca sa-si plateasca sala.

    Pentru mai toti nou-venitii astia care va dati bboys, breakdance-ul se rezuma la gesturi si impresii, a arata muie oponentului si ulterior la a schelalai aiurea pe bloguri cand (dar vaaaai, ce surpriza !) vi-o luati in bot. Get the fuck real sau apuca-ti-va de badminton. Nu auziti beat-ul, nu simtiti muzica, nu aveti in suflet dansul, nu stiti sa apreciati executia corecta a unu element - la voi conteaza cantitatea, nu calitatea - de aia numarati airtrack-urile in gura mare de parca numarati secundele inainte de revelion, iar de fair-play nu mai zic nimic ca daca ati putea vi-ati musca din coloana unu' la alalalt. Ati invatat un six-step si va credeti Expression sau mai stiu eu cine. Fratilor, inainte sa castigati trebuie sa invatati ca daca pierzi, trasu' bucilor pe covor nu rezolva nimic.

    Multi dintre astia pe care-i criticati cu niste argumente puerile in cel mai fericit caz, fac asta de prin '96. Pe voi cine va stergea la cur in '96 ? Asta ca sa nu va intreb cate concursuri locale sau nationale aveati castigate deja acum 9-10 ani ...

    Baga-ti-va mintile-n cap copii, ca va faceti de cacat si respect nu veti castiga niciodata in modul asta.

    RăspundețiȘtergere
  14. ...juriu aiurea ? ...care streeter esti ? 1 vs 1 ? :>

    RăspundețiȘtergere
  15. Ii astept cu drag pe toti care au ceva de spus sa imi spuna personal.

    In caz ca nu stiti ma gasiti in fiecare vineri pe No Name.

    RăspundețiȘtergere
  16. In timpul pierdut pentru a oferi critici pe blog ,ai putea sa mergi la sala si sa bagi putin.Ah ? E si asta o idee,asa-i?

    RăspundețiȘtergere
  17. BRAAAAAA =)))))))))))))))))))))))))) sunteti prea ocupati sa scotociti motive BINEEEEEE intemeiate si de aia ati ramas tot la frunza si arcul si pe lanaga asta va mai asteptati sa si canstigati! Voi confundati deja nesimtirea cu curajul dar poate asa va face pe voi dansatori :)))).

    Ce sa mai zic..."partidul va vrea tunsi" :)))

    P.S. Mai lasati c-walk`ul si incepeti cu moon walk`ul, aight :P!

    Peace, unity, love & having fun despre asta e defapt vorba asa ca ar fi bine sa incepeti si voi cu asa odata ca e deja 2009...

    Lil`Flo, Moon Walkers Crew

    RăspundețiȘtergere
  18. Ca sa ajungi in FRONT trebuie multa munca,pasiune si daruire .Daca aceste ingrediente lipsesc , iar a fi hater este usor ,zic sa stai on the other SIDE.Rolly,mai e Vlad Golcea invidios pe tine ca prinzi repede miscarile lui ?

    RăspundețiȘtergere
  19. !!! EXTRA EXTRA READ ALL ABOUT IT !!!

    Il PROVOC la battle 1 vs. 1 pe cel care a scris: "moonwalkers, a ajuns sa se rezume la battleuri de ocazie pentru ca sa isi plateasca sala =))".

    Daca castigi ai 150 EURO de la mine !!!
    Stiu cine esti oricum dar vreau sa vad doar daca mai esti tare in clontz si te tine smochina !!!

    RăspundețiȘtergere
  20. damn cati hateri.... :|
    fratilor dak ati ajuns in halu' asta, vai si-amar...in primu rand, MoonWalkers si-au meritat castigu' avand in vedere k nu au bagat la capacitate maxima...deci se putea castiga mult mai detasat fata de alte trupe precum au fost pe-acolo in seara aia...
    auzi...cica MW-Crew au participat doar pt a-si plati sala sau prostii de-astea...asta ar trebui trecuta drept perla anului!

    Congrats MoonWalkers Crew, si restul trupelor kre au participat. Eu unu am intrat de fun si pot sa zic k m-am distrat mai mult decat ma asteptam...Bravo juriului si mai asteptam evenimente de genu acesta :D

    RăspundețiȘtergere
  21. Ba nu imi dati si mie 1,2 lei sa merg sa imi iau un nescafe 3 in 1 de la bufet?

    RăspundețiȘtergere
  22. da, da, moonwalkers e najpa! najpa rau frate! huo!

    RăspundețiȘtergere
  23. frontside ruleaza! distrugem toate trupele din timisoara! cei mai buni se stiu ei care este! frontside!!

    RăspundețiȘtergere
  24. de ce nu ati pus piesa Lollypop?! deaia nu am castigat! noi vrem lollipop! noi vrem lollipop!!

    RăspundețiȘtergere
  25. =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    care este, care este !!!

    RăspundețiȘtergere
  26. ce tot comentezi acolo gaza? tu esti pamant... =))

    RăspundețiȘtergere
  27. Tu esti deala care face fanc dens =)) ? Te scot la un fanc dens pe lally pop ?

    RăspundețiȘtergere
  28. adevarl este ca frontside a fost mai buni in finala si e clar ca ei trebuia sa castge

    RăspundețiȘtergere
  29. ba gaza te provoc la o provocare. daca est brechist adevarat acepti.

    RăspundețiȘtergere
  30. W la toti!

    vick va manca ficatii la toti. lasati trancaneala si bagati sala.

    juice/moonwalkerscrew/1995-infinity!

    RăspundețiȘtergere
  31. Ok.Din punctul meu de vedere ,este ok sa punem punct. :)

    RăspundețiȘtergere
  32. ce zici gazosule? te tragi pe tarsheala? stiam eu.. =))

    RăspundețiȘtergere
  33. nu trebe sa sti tu cum ma chiama pe mn! esti provokat!

    RăspundețiȘtergere
  34. @ Anonimul de la 23:19.

    In finala au fost Get It On The Good Foot si Moon Walkers Crew ...

    RăspundețiȘtergere
  35. bah deci eu nush care este ala tha-vi:))))...sa mi-l aratati si mie ca tot vreau sa ii zic...sa fie juriu si la BATTLE OF THE YEAR..."auzi ca esti bun bah":)))...THE BEST FUCK THE REST>>>ter'natzi cu prostiile...Toti comm...dar totzi vreti sa mai fie battle concert etc...ca sa ce...sa aveti ce comm sau critica..."pis"on u...:D:)))...THA-VI tot eu va sustin miscarea..:D:)))fab!:>

    RăspundețiȘtergere
  36. "nu trebe sa sti tu cum ma chiama pe mn! esti provokat!"

    ... si tu esti analfabet. Fi-vi-ar generatia copy/paste de ras, mergeti sa va jucati in trafic, va rog.

    RăspundețiȘtergere
  37. Mistakoffy . In seara respectiva am fost Host. Si tin sa zic ca majoritatea care au fost acolo habar nu au ce e aia BBOY-ing si Hip Hop Culture. Astia analfabeti dau commenturi...vai samar de ei....in loc sa zica multumesc ...cum plm sa castigati voi?? MW au reprezentat tara noastra afara. Punct. Sa vad cand vine ala "care este" si ..rusine bah..rusine ca aveti tupeu sa vbiti asa! Rupeti-le pizda!
    Ati devenit bboy asa peste noapte..cand voi habar nu aveti sa faceti sixsteps si babylove. Ai de plm! Ce plm sa mai zic....Laba virtual ..:)))))))))))))) asta sunteti niste labari care isi iau de pe youtube ...si iara laba si comment "care este" .
    In fine..Eventul a fost tare. Publicul ..taranii aia de erau pe acolo ..varza.
    aaaaaaaa si mi-am adus aminteeeee...ce cauta ala beat cu arcu si rama ...pai daca erai in alta tara si faceai asa....erai la spital deja you fuckin CUNT ass BITCH!
    Publicul are nota 3. si toti taranoii aia ..
    in fine
    peace

    RăspundețiȘtergere
  38. baietzelul care tot comentezi hai ca imi trece umaru si o sa vin special pt tine in no name sa ne jucam de-a macelul . Trage rpd la seturi cat mai ai timp .

    RăspundețiȘtergere
  39. bai plastel nu te juca cu focul ma ca poate face eirtrec ! sau mai rau ... paote ... face ... eirtrec de doua ori !

    ca si kujo, se "apuca sa invata scemele" pe cealalta parte ca pe dreapta le stie !
    vick.

    RăspundețiȘtergere
  40. ba plastl tu stai cu ata aia pe mana numa sa nu te faci battle cu mine! te astept maine la fantana la pesti in centru sa te fac battle. daca te tine o sa fi acolo. te astept la doishpe fix.

    RăspundețiȘtergere
  41. te asteapta acolo :)) ca doar acolo si-a dat ei pe mirc intalnire cu neshte fete ...
    asl pls - bboy de fanc dens cu airtrack la palmares

    luam fetele din chantru shapoi mergem sa ne filmam filmul de cwalk cu camera de film cum s-ar zice

    RăspundețiȘtergere
  42. In primul rand esti cam analfabet si asta e grav , nu stau cu ata pe mana sa " nu ma fac battle cu tine " am un ligament rupt si os deplasat da asta nu conteaza sunt probleme mele .Problema ta este ca nu sti ce inseamna DANS si esti destul de incult sincer sa iti spun ( deocamdata pararea asta mi-am facut despre tine ). Ne incingem la battle cand vrei tu oriunde vrei tu nu stiu unde e fantana de care zici tu ca nu prea cunosc tm si Spre dezamagirea ta nu o sa fiu acolo deoarece lucrez . ZZ F U UP !

    RăspundețiȘtergere
  43. cristos a fost bboy si daca era akolo v-ar fi dat diss hahahah:)))
    http://www.youtube.com/watch?v=8ALECirWo7Y

    RăspundețiȘtergere
  44. dumnezeule ce ipocriti frate:))),vreau sa spun ca am citit tot "forumul" daca pot sa ii zic asa,si m-am cacat pe mine de ras=)) vreau sa zic,ca oricine ar fi fost acolo ar fi fost de acord cu juriul asa ca va rog:)) nu mai fiti jeguri de oameni si sa spuneti ca MW crew nu au bani si rahaturi dinastea,mai si dati post pe anonim,penibil frateee:)))

    faceti public faptul ca sunteti mai buni oricine ati fi si atunci meritele sunt ale voastre:)),cei cu ura asta inutila? :|

    sebi,FDK :P

    RăspundețiȘtergere
  45. deci Frontside si'au facut doua trupe sa fie siguri k una dintre ele o sa ajunga finala... poate chiar amandoua la cat se cred de buni=)))))))
    da saracii..dak se dadea o proba inainte sa intri in battle cred k ei nici macar de aia nu treceau :-j...da invidia e mare si e frumos sa stai anonim in spatele commentului...jalnic!
    peace out... gick

    RăspundețiȘtergere
  46. ba ala din frontside....daca intr-adevar esti de acolo.....unde fac sala si cine se afla in trupa respectiva? asa sa fim siguri ca ei au fost , enumera-mi 10 persoane din trupa


    semnat rolly si dizzy (frontside)

    RăspundețiȘtergere
  47. baa ala din frontside...dak intr-adevar esit de acolo...und efac sala si cine se afla in trupa respectiva?? asa sa fim siguri k ei au fost!

    RăspundețiȘtergere
  48. frontside'u nici nu are 10 persoane in trupa =)) se aduna si ei la o bere, fac un "ceva" k ala nu se poate numi break, si sunt si ei trupa de dans FrontSide, care ruleaza timisoara buey....care este se stie ;) =))

    RăspundețiȘtergere
  49. incheiati discutiile astea fara sens.

    Respect organizatorilor ca sau gandit sa faca ceva interesant pentru dansatorii din tm. respect M V ca au intrat in competitie cu toate ca genu asta de concurs nu e genu si la nivelu lor. in loc sa incercati sa invatati de la ei care au facut enorm de multe in dansu asta in ro si au reprezentat tm si ro peste tot voi faceti pe dejtepti si va dati impresii. felicitari celeilalte trupe din finala care sa miscat foarte bine.

    orice frustrare sau nemultumire sa se rezolve fata in fata sau pe ringu de dans.

    rusine celor care in loc sa invete din fieare experienta si sa dea respect celor care merita fac scandal si vorbesc in plus de oameni pe care nu ii cunosc si de o miscare care a caror reguli si ideologii le sunt straine!

    pace!

    RăspundețiȘtergere
  50. ba da a trecut ceva timp de cand nu o mai postat nimeni un comment nu?
    FRONTSIDE ruleaza!

    RăspundețiȘtergere
  51. dude...ruleaza un joint

    RăspundețiȘtergere
  52. catzalariiieeeee:x yuhuuu:| i know shit about hip hop,but..where's all the"peace,love,unity and havin fun"? just "be the change u wanna see in others" please stop this....pentru ca,chestiile de genu te urmaresc mereu si nu e ok pt persoanele implicate,mai ales in caz de nevinovatie. fiti macar oameni!this is very shitty...u should think about it.pis. silvi

    RăspundețiȘtergere