luni, 29 iunie 2009

JAY-Z - D.O.A (Death Of Autotune) [2009]

In sfarsit a iesit in fata cineva cu coloana vertebrala dand peste nas multor artisti,aratand directia spre care se indreapta hip hop-ul de astazi. Nu degeaba Jay-Z este considerat cel mai mare rapper contemporan...big up fo' Hova !!!

3 comentarii:

  1. =)))omule ma prapadesc de ras..."in sfarsit a iesit cineva in fata?"..CINEVA???ce ar fi sa iesi din bula ta sa te uiti un pic in jur sa asculti alti oameni care nu au atatia bani dar totusi fac muzica adevarata...spui despre jay-z ca are coloana vertebrala..da ..esti cul

    din punct de vedere muzical piesa e praf

    RăspundețiȘtergere
  2. Mda apreciez simtul critic, domnule Anonim de meserie critic muzical :)). Nu te condamn,reactionezi ca tot romanul din popor ca pina la urma asta ne caracterizeaza pe toti nu? sa aruncam cu pietre . Din comentariul facut de tine se cam subantelege ce asculti si din cauza oamenilor ca tine in fiecare Vineri e "plin" de lume la party.

    RăspundețiȘtergere
  3. "domnule alin"...nu imi spune mie ca din cauza oamenilior ca mine nu mai vine Vinerea(vorbesti de asta cum vorbesc babele de biserica si Duminica) lumea la party..nu mai merg la party-uri de 4 ani..de cand chiar erau PARTY-uri in Timisoara..
    vorbesti de mine ca sunt critic dar dupa ce ti-am scris 5 randuri tu ai pus o eticheta pe mine:)..

    sunt tare curios ce muzica crezi tu ca ascult...daca un om asculta un singur lucru..cum reise din mesajul tau.


    nu te chinui sa raspunzi...nu "mai trec " pe aici

    RăspundețiȘtergere